Bare en god ide!

"at rejse er at leve, hvis man ikke længere kan rejse, lever man så ikke?"

Så ledes startede vores rejse mod at give ekstraordinære oplevelser til ældre borger i danmark! Med et  H.C Andersens citat og masser af vilje , satte vi os for at vi skulle vise de ældre borger steder de ikke før havde set eller længdes efter.

Idag råder vi over 50 forskellige oplevelser i ind og udland og listen bliver længere og længere, I begyndelsen anvendte vi computere og dermed var det fanskeligt at give VR videre til personale og borger selv, så vi måtte bygge vores egen platform, den bliver idag brugt på plejecentre i hele lande. Platformen er unik og er udviklet med henblik på at gøre VR så nemt og brugervenligt at det kan betjenes af alle.

Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, derfor indgik vi august 2017 i et samarbejde mellem SDU, Kolding Kommune og Center for komunikation og velfærds teknologi i region syddanmark, for at vidreudvikle platformen målrettet demente! Læs mere om projektet længere nede, og se evt. videoen om Knud Eriks tur til Thailand.

OPI projeket VR Demensplatform

Projektet har to formål, det første og vigtigste er at udvikle vores platform til at hjælpe borger med demens. Det gør vi bla. vil at lave kognitive træningsøvelser, de træningsøvelser monitoreres og styres af plejepersonalet igennem vores platform og tilføre en vigtig feature til platformen, nemlig muligheden for at være interaktiv i VR. Vores platoform har altid taget udgangspunkt i videoer, og det er også i det format vi laver personlige og unikke oplevelser til hver borger.

Læs her forskellige beskrivelser af vores projekt, i medierne :

BT: Nu bliver VR projekt endnu større

Region Syddanmark:  VR Demensplatform

TV SYD: Aage besøger Rom og Venedig på en dag

Hardware

Platformen

Ved begyndelsen af vores VR eventyr til ældre, fandt vi hurtigt ud af, at var vores løsning ikke nem, havde den ingen gang på jord. Platformen kan tilås ved hjælp af tryk på tre knapper, også er der VR.  

Platformen er one of a kind - det er den på baggrund af vores multibruger funktionen som tillader et ubegrænset antal bruger at opleve VR sammen, kontroleret og monitoreret! Men de helt nye features som fjernesessioner , livestreaming, interaktion og gruppesamtaler gør vores platform innovativ og førende.  

Kom godt igang med VR

Vores Platform, som egentlig er en app, er lavet til android - Samsungs VR Briller er uden tvivl de nemmeste at arbejde med og levere en hel fantastisk kvalitet. Vores platform bruges i sammenspil mellem en tablet og et eller flere VR briller. Tableten anvendes af plejepersonalet og styre hvilke oplevelser borgeren skal se i brillerne. Har i allerede samsung enheder , vil vores platform sikkert kunne bruges på disse.

TakeawalkVR

"At rejse er at leve"

H.C Andersen

Oplevelserne

Natur er godt for sjælen så vi har masser forskeligge smukke naturoplevelser, men føelsen af at komme ud , bliver mere virkelig af at se noget vi kender, så som storbyer og lokale attraktioner. Her er en liste over nogle af de oplevelser vi tilbyder:

København, Århus, Paris, Rom, Malaga,Venedig. Thailand, Østrig, Tyskland, søer, under vandet,Legoland Egeskovslot, børnehave, hunde, heste, og meget mere

Demens Platform

Vores demens platform vil være tilgængelig medium 2018.Platformen bliver testet og tilpasset mellem august 2017 til marts 2018, efter den periode vil vores samarbejdspartner udarbejde en rapport som vil redegøre for effekten af platformen.

Når rapporten er udarbejde, vil vi bruge vores nye viden til at færdigegøre første version af demens platformen som vi forventer kan købes i Juni måned 2018.

Læs mere her

ADDRESS INFO

TAKEAWALKVR

Egtvedvej 22

6040 egtved

7311 5728

Kontakt os:

KONTAKT

HJEM